Планетата на љубовта носи нови изненадувања: Откријте што ве чека до крајот на октомври!

од Берта Китинска

Венера е планета на љубов и изобилство, и во следните 10 дена ни носи фантастични работи! Откријте што ве чека до крајот на октомври!

До крајот на октомври 2020 година, Венера формира поволни аспекти (триаголници) со Јупитер, Плутон и Сатурн. Бидејќи е знак на Девица, ова е исклучителна можност да се соопштат сите недоразбирања, да се подобрат односите и комуникацијата меѓу луѓето. За тоа придонесува и заминувањето на Венера од опозицијата со Нептун, така што нема повеќе измами, илузии, недоразбирања и недоразбирања и разочарувања.

Венера и Јупитер носат топли чувства, популарност, слава, богат социјален живот, удобност, среќа во љубовта. Во индиската астрологија и во традиционалната западна астрологија, поволниот аспект на Венера и Јупитер го означи запознавањето и / или почетокот на љубовна врска или брак (заедно со Венера и Сонцето).

Венера и Плутон во поволен аспект даваат можност да го изразат она што длабоко не мачи во врската на конструктивен начин, така без стрес и расправии. Плутон не дава површни разговори, туку длабоки, оди во сржта на работите и проблемите. Ако постоеја одредени нејаснотии (особено во последните денови заради спротивставување на Венера и Нептун) или кавги, сега тие можат да се решат во длабочина.

Плутон е исто така планета на трансформација, така што врската може да се промени, продлабочи и да се искачи на повисоко и поблиско ниво. Овој аспект носи и фатална љубов и привлечност, силно чувство на љубов, возбудлив сексуален живот.

loading...

Слични содржини