По училиштата, дојава за бомба и во болница во Белград

од Stefanija Kuzmanovska

По низа дојави во училишта ширум Белград, беше дојавено дека бомба била испратена и во болницата КБЦ „Ѕвездара“. Набргу потоа, бомба била дојавена и на Воено-медицинската академија (ВМА).

Набргу по дојавите, екипи излегоа на терен да извршат проверки.

Засега нема информации дали персоналот и пациентите се евакуирани.

Слични содржини