Полицијата прекинала оргии во Брисел – УЧЕВСТВУВАЛЕ И ДИПЛОМАТИ

од Stefanija Kuzmanovska

Полицијата во Брисел прекинала оргии, во кои учевствувале 25 лица, меѓу кои и член на Европскиот парламент, како и неколку дипломати.

Според странските медиуми, се*с журката се случила во стан во центарот на Брисел, а информацијата ја потврдил државниот обвинител.

Во извештаите се истакнува дека биле присутни околу 25 лица, а повеќето биле мажи.

Исто така, како што се наведува, полицијата пронашла дрога.

loading...

Слични содржини