Актуелно
Почетна / Магазин / Интима / Професии кои најмногу го привлекуваат спротивниот пол, дали вашата е меѓу нив?

Професии кои најмногу го привлекуваат спротивниот пол, дали вашата е меѓу нив?

На почетокот на годината Тиндер објави листа со најпопуларни професии на таа апликација за запознавање и се покажало дека мажите најмногу ги привлекуваат медицински сестри и забарки, а жените дизајнери на ентериер и пилоти.

BrbightSide создаде слична листа на професии кои ве прават да изгледате попривлечно за спротивниот пол. На листата има вкупно 15 професии, па забележете дали и вашата е таму…

1. Медицинска сестра/ брат

2. Полицаец/ полицајка

3. Стоматолог

4. Адвокат/ адвокатка

5. Учител/ учителка

6. Стујардеса/ стујард

7. Новинар/ новинарка

8. Актер/ актерка

9. Претприемач/ претприемачка / директор / директорка

10. Архитект/ архитектка

11. Готвачка/ Готвач

12. Персонален тренер/ тренерка

13. Психолог

14. Фотограф/ фотографка

15. Пилот

loading...