Реклама го „запали“ интернетот: Дедо Мраз со ковид-пропусница (ВИДЕО)

од Nikola Popovski

Дојде време од годината кога компаниите почнуваат да се тркаат кој ќе има подобри и пооригинални новогодишни реклами во кои глуми Дедо Мраз.

Во групата се приклучи и британскиот мултинационален малопродажен ланец „Tesco“, кој се чини дека веќе има голема предност.

Имено, тие снимија многу актуелна новогодишна реклама, која за кратко време ги освои симпатиите на публиката. Откако минатата година на многумина им беше одземена празничната „магија“ поради епидемијата, оваа реклама ги води гледачите низ неколку сценарија кои потенцијално можат да ја расипат овогодинешната прослава, но и решение за ваквите ситуации.

Слични содржини