РИБИ: Имаат големо срце, а интуицијата никогаш не ги изневерила!

од Берта Китинска

Рибите се воден знак, затоа се издвојуваат по својата емпатија и изразените емоционални капацитети.

Тие го градат својот карактер според нивните идеали. Тие се лојални, упорни и интелигентни луѓе. Овој хороскопски знак има најчисто срце. Тие имаат тенденција да ја анализираат секоја ситуација, многу повеќе отколку што треба.

Владејачката планета на Риби е Нептун, која управува со соништата, психата, метафизиката и креативноста. Затоа тие имаат најизразена интуиција и се талентирани во уметноста.

Нивниот карактер е комбинација на карактеристиките на сите единаесет карактери. Ова значи дека Рибите се во постојана „борба“ со своите чувства, а другите хороскопски знаци тешко можат да ја разберат и „фатат“ таа борба. Нивниот мозок и срце често се во конфликт.

За нив е многу тешко да донесат одлуки затоа што премногу размислуваат за работите и се плашат дека може да направат грешка.

Тие секогаш се тука за своите пријатели

Поради нивната тенденција да ги ставаат туѓите чувства пред своите, тие се сметаат за прекрасни пријатели. Така, можете да бидете сигурни дека тој секогаш ќе биде таму за добро и лошо за вас и кога ви треба рамо за плачење.

Тие брзо простуваат

Нивното срце е големо и отворено, но не ги земајте здраво за готово.

Тие нема да размислат двапати за прекинување на комуникацијата со вас, ако се однесувате лошо кон нив. Но, тие брзо простуваат и тоа е нивната големина.

Тие се дарежливи

Рибите се украсени со неограничена великодушност, тие немаат ни трошка себичност во себе и ќе сторат сè за своите пријатели. Тие уживаат да ги израдуваат своите пријатели со подароци што ги избрале специјално за нив.

Инспиративни

Тие се многу креативни и имагинативни. Со толку многу креативна енергија, разговорот со Риби ќе ја отвори вратата кон вашата перцепција како никогаш порано.

Тие се вистински сонувачи, па честопати се чини дека се заробени меѓу реалноста и фантазијата.

Тие немаат предрасуди

Непоправливи романтични души

Тие се романтични, иако не се секогаш склони да го признаат тоа. Не мора да бидете во врска со Риби за да ги искористите придобивките од нивниот романтичен дух, бидејќи тие се среќни да го споделат тоа со сите свои најблиски

loading...

Слични содржини