Сега личат уште повеќе: Шајло Џоли-Пит го ископира стилот на Анџелина (ФОТО)

од Stefanija Kuzmanovska

Шајло Џоли-Пит, најстарата биолошка ќерка на Бред Пит и Анџелина Џоли, сега има 16 години и вози сопствен автомобил низ Лос Анџелес. Во моментот кога наполни 16 години, Шајло си ја скрати косата  и луѓето беа воодушевени од нејзиниот стил.

Анџелина Џоли ја имаше речиси истата фризура кога беше во раните дваесетти години и сега сличноста помеѓу мајката и ќерката е неверојатна.

Синоока, светла коса и светла кожа, Шајло е совршена комбинација од двајца од најубавите луѓе на планетата: Анџелина Џоли и Бред Пит.

Слични содржини