Сет Роген од сцената на Еми наградите: „Не излажаа, немаше да дојдам да знаев“ (ВИДЕО)

од Vladimir Zorba

Комичарот Сет Роген не се двоумеше да ги преиспита мерките на синоќешното доделување на наградите Еми, додека ја објави првата награда на вечерта од сцената.

Пред sвездата на Тед Ласо, Хани Вадингем да биде наградена за најдобра споредна женска улога во хумористична серија, Роген се пошегува на начин што на многумина повеќе им звучеше како приговор.

„Тие рекоа дека ова е на отворено. Не. Не излажаа. Во моментов сме во херметички затворен шатор. Јас не би дошол да знаев“, рече Роген пред публиката собрана во она што организаторите на Еми го опишаа како „целосно климатизиран“ шатор (кој) ќе овозможи публиката да биде сместена на поголема оддалеченост“.

„Има премногу од нас на овој мал простор“, продолжи Роген.

„Поважно е што имаме три лустери отколку што се грижиме да не го убиеме Јуџин Леви вечерва. Така одлучија“, додаде тој.

По забелешките на Роген, кои ги привлекоа организаторите на наградите, водителите на церемонијата зборуваа на истата тема.

„И покрај тоа што го рече Сет, ние ќе славиме и ќе се забавуваме, но додека го правиме тоа, ние апсолутно ги следиме сите здравствени и безбедносни мерки што некои многу паметни луѓе ги побараа од нас со намера да се заштитиме од короната“, рече диџеј Реџи Вотс рече по приговорите на Роген.

Слични содржини