Шеталиште или паркиралиште: Од автомобил на кафенце (ФОТО)

од Берта Китинска

Обичните граѓани кои милуваат да испијат кафе во некое од кафулињата на Кејот на Вардар одамана се сведоци дека по пешачката зона слободно се паркираат автомобили.

Токму оваа фотографија која беше објавена на социјалните мрежи го докажува истото.

Пешачката зона покрај Вардар.Шеталиштето.Единствената запад – исток велосипедска врска низ Мал Ринг.И ‘прекрасен’ репрезентативен амбиент за пиење кафе.Центарот на центарот, пишува во објавата на фејсбук.

loading...

Слични содржини