Почетна / Локално / Шилегов: Дино парк во скопската Зоолошка (видео)

Шилегов: Дино парк во скопската Зоолошка (видео)

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов, попладнево објави фотографии и видео од диносаурусите кои треба да бидат поставени во скопската Зоолошка градина.

Тој на Фејсбук напиша: „Последна проверка пред монтажа. Дино парк во Скопје ЗОО ! Loading … Скопје, една поинаква приказна“.

Последна проверка пред монтажа. Дино парк во Скопје ЗОО !Loading …Скопје, една поинаква приказна …#Скопје#ЧекорПоЧекор

Публикувахте от Петре Шилегов в Вторник, 11 август 2020 г.

Според проектот, предвидено е Дино паркот да има два влеза: од внатрешноста на зоолошката градина и влез од североисточната страна, патеките ќе бидат изградени од обработен камен, а постојното зеленило ќе се дополни со ново.

loading...