Шилегов: Град Скопје во Клинички – некои приговараат, ние работиме

од Vladimir Zorba

„Град Скопје во Клинички. Некои приговараат. Ние работиме, а вие почитувани, седете дома“, напиша градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов.

„За да можеме сите за кратко да ги имаме животите во релативна нормала. Чувајте се себе си, така ги чуваме и луѓето околу нас“, порача тој.

loading...

Слични содржини