Актуелно
Почетна / Локално / Скопската „Baby Zoo“ е отворена за посетители

Скопската „Baby Zoo“ е отворена за посетители

Скопската „Baby Zoo“ е отворена за посетители, соопштија од Град Скопје.

Таа ќе биде омилено катче на најмалите – затоа што е место каде што можат да погалат и да нахранат животинче, а со тоа да научат и за негата на овие прекрасни суштества.

Заедно создаваме емпатија кон животните и ги учиме дечињата да им пружат многу љубов, велат од Градот.

Baby Zoo ce наоѓа во ЗОО Скопје и е отворена од 10:00-18:00

loading...