Стојанче го предизвика Жаре: „Наместо на маса, да пробам на тебе со катана да пресечам лубеница“

од Берта Китинска

Генерал Стојанче Ангелов, в.д. директорот на Центарот за управување со кризи  во емисијата „Еден на Еден“  го предизивика Жаре уверувајќи дека нема да биде поврден откако со катана ќе пресече лубеница на два дела додека тој лежи.

„Знаеш што ми текна? Наместо на маса, да пробам на тебе? Дали би имал храброст? Ти гарантирам дека нема многу да те исечам,му објасни Ангелов.

Жаре ја прифатил идејата Ангелов, да се обидат со сечење на лубеницата.

Генерал во емисијата раскажува и за тоа како му се јавил на Мирко Попов, за да направат техно журка на Голак, во базата на Тигрите…“

Емисијата гледајте ја во недела, од 18.30 на Канал 5.

Слични содржини