Тактики кои мажите ги применуваат, за да дознаат каква жена имаат покрај себе

од Vladimir Zorba

Сите жени сакаат да имаат вистински маж покрај себе. И тоа не го сакаат само жените, туку и мажите се грижат да имаат доверлива и љубезна сопруга покрај себе.

Повеќето мажи, на некој начин, ја проверуваат својата избраничка, пред врската да прерасне во нешто посериозно.

Тие едноставно сакаат да знаат со кого ќе поминуваат време.

Еве и неколку тактики кои мажите ги применуваат, за да дознаат каква жена имаат покрај себе:

1. Секој маж сака да знае дали треба да плати за да доживее интимност со својата девојка. Ако доживее убави, интимни моменти со неа, без претходно да купува скапи подароци, се му е јасно.

2. Ако мажот не реагира веднаш на вашите пораки, тоа е затоа што сака да знае како се однесувате кога не го добивате веднаш она што го сакате. Ова може да го протолкувате како рамнодушност кон вас, но лесно ќе дознаете. Никогаш не се јавувајте веднаш и не продолжувајте да испраќате пораки ако не одговорат. Исто така, кога ќе ве повика, не одговарајте на повикот во истите секунди. Дајте му до знаење дека сте вредни и дека се почитувате себеси.

3. Понекогаш мажот ќе зборува за своите бивши за да види дали сте љубоморни. Покажете му дека не се грижите за бившите и дека сте подобри од сите нив.

4. Повеќето мажи плаќаат сметки во рестораните кога се со својата поубава половина, но сакаат да видат какви сте со парите. Сакаат да видат дали жената барем ќе посегне по својот паричник за да плати наместо него и дали е дарежлива.

5. Некои мажи намерно го поместуваат времето за состанок, за да видат дали сте спремни да ги одложите сите обврски поради него и да одите со него.

Иако мажите не сакаат да бидат многу тактичари, тие честопати ќе ја стават својата сакана на тест за да се уверат дека го прават вистинскиот избор. Затоа бидете внимателни во овие ситуации, тие можат да бидат клучни.

Слични содржини