ТЕСТ ЗА ПОТСВЕСТА Откријте која мисла најмногу ве спречува да продолжите напред

од Vladimir Zorba

Овој тест открива што се случува во вашата потсвест и укажува на грешките кои ве спречуваат да го постигнете она што го сакате во иднина.

Првото нешто што го привлекува вашето внимание на сликата е одраз на вашата потсвест.

Жена со чадор

Чадорот на оваа слика го означува статусот, како и врската помеѓу небото и земјата. Ако прво забележавте жена со чадор на сликата, тоа може да значи дека во вашата потсвест имате потреба да се заштитите од светот, сегашниот начин на живот и системот на вредности.

Потребен ви е одмор, но и ментална детоксикација. Обидете се да работите на духовниот развој секој ден, дајте ѝ можност на вашата креативност да се изрази и на тој начин да се наполните со позитивна енергија.

Машко лице

Ако веднаш забележавте машко лице на сликата, тогаш тоа зборува за вашата генијалност и голем број идеи за спроведување на плановите кон кои несвесно се стремите. Одржувајте јасност во умот, без разлика дали се стремите кон нешто на материјално или духовно ниво.

Наскоро може да се случи интересна промена во вашиот живот. Имате голема енергија и лесно решавате различни ситуации. Време е да започнете и да завршите се што сте планирале. Користете ги вашите идеи за да ги постигнете вашите цели.

Едрилица

Едрилицата го симболизира просперитетот што наскоро ќе се појави на бреговите на вашиот живот. Вие сте личност со големи планови и точно знаете што сакате да постигнете во животот. Меѓутоа, како што можете да постигнете сè, важно е да не се оптоварувате премногу, бидејќи преоптоварен брод секогаш тоне.

Грижете се за вашето ментално здравје, опуштете се, задоволете ги вашите потреби и поминувајте повеќе време со најблиските – семејството и пријателите.

Чад од оџакот

Чадот ја симболизира душата која не е во единство со телото. Ако првпат го забележавте ова на сликата, тоа значи дека сте опседнати со работа и амбиции, премногу сте уморни, не успевате да направите рамнотежа меѓу приватното и деловното, а вашата душа страда поради тоа.

Ако ги потиснувате емоциите и работите против себе, го зголемувате ризикот од здравствени проблеми на физичко и емоционално поле. Не е сè до материјалните работи, запомнете ја духовноста и емотивната страна кои можат да ве излечат. Дозволете си пауза.

Слични содржини