УТРИНСКИ ТРЕНИНГ ЗА ПОЧЕТНИЦИ: Трае само 8 минути, а резултатите се фантастични (ВИДЕО)

од Stefanija Kuzmanovska

Не ги прескокнувајте вежбите за истегнување затоа што тие се многу важни.

Истегнувањето е важно и пред и по тренингот и затоа е добро да се најде време и за овие вежби.

Програмата за почетници трае 8 минути. Пробајте, не ве чини ништо, а можете само да имате корист.

Пожелно е овие вежби да ги правите наутро.

loading...

Слични содржини