Вељко Ражнатовиќ повторно јавно ѝ искажа љубов на својата сопруга: „Мала ти си таа“

од Stefanija Kuzmanovska
358 прегледи

Боксерот Вељко Ражнатовиќ пееше песна додека се возеше во автомобил и стиховите ѝ ги посвети на својата сопруга Богдана.

„Да ти биде убаво, мала ти си таа“, ѝ пееше Вељко на својата сопруга.

Ова не е првпат Ражнатовиќ јавно да покаже колку сè уште е вљубен во неговата сопруга со која го доби синот Жељко.

Слични содржини