Сакаме слобода – извикуваат мигрантите во Центарот во Гази Баба

од Vladimir Zorba

Ноќеска повторно избувна бунт во Центарот за мигранти во Гази Баба. На видеото кое го испратија граѓани што живеат во близина, се слуша викање и тропање во прифатилиштето. Мигрантите извикуваат „Сакаме слобода“, јавува НОВАТВ

migranti

Слични содржини