ВИДЕО: Тест 2024 BMW X5M Competition

од Vladimir Zorba

X5M дава 617 коњски сили и 553 lb-ft вртежен момент од 4.4L Twin Turbo V8 Mild Hybrid.

За $158,150, дали би го надминал Maserati??

Слични содржини