ВИДЕО: Тест Opel Rocks

од Vladimir Zorba

Минатата недела Јура беше вистински тинејџер и се возеше низ Загреб со Opel Rocks – мал двосед приспособен на барањата на категоријата AM, кој може да го поседува секој кој наполнил 15 години.

Колку брзо работи, како се паркира и дали вреди дури 10.000 евра, погледнете во видеото!

Слични содржини