ВИДЕО: Yugo на струја

од Vladimir Zorba

Тоа што комбинатот „Црвена Застава“ не успеа да го заврши, успеаја поединци, т.е. ентузијасти!

За жал, како и секогаш, целата приказна овде ќе застане на борбата на поединци против ветерниците!

Слични содржини