Волк на детско игралиште во Русија (ВИДЕО)

од Nikola Popovski

Волк бил забележан во станбената зона на рускиот град Уфа, објави Главната дирекција на Министерството за вонредни ситуации во Башкирија.

На снимката од очевидци се гледа како волк трча низ празно детско игралиште.

Подоцна беше објавено дека спасувачите на Министерството за заштита на животната средина на Башкирија го фатиле животното. Според Министерството, волкот бил повреден при фаќањето, и покрај обидот за реанимација, им подлегнал на повредите.

Слични содржини