Заев: Биле следени интернетот и е-маил комуникацијата

од desk3

uredi-za-prislushuvanje-pronajdeni-pokraj-shtabot-na-vladejachkata-partija-234742

 

Заев открива дека има снимки од 2007, 2008 и 2009 година.

“Операторите немале ниту право ниту можност да реагораат на преслушувањето. Груевски нека ги објави целосно снимките од средбите со мене, за да се види што се зборело. Имам докази за снимени разговори на фиксна телефонија и од интернет комуникација. Снимани се интернет и е-маил комуникацијата” -изјави Заев на денешната прес-конференција на која ја објави 5-тата бомба.

loading...

Слични содржини