🎥Епизода 18: Tеодора и Митко

од Vladimir Zorba
321 прегледи

Осумнаесеттата епизода на „Што го врти светот?“ ја одбележува темата младина, а гости на Јована и се Теодора Столевска, извршна директорка на Младински образовен форум и Митко Пиштолов, менаџер за развој на вештини во рамки на активноста на УСАИД за млади кои активно создаваат можности.

Темите кои ги разработуваме се:

✅ Како 2.000 млади одговорија на прашања поврзани со кариерите кои ги сакаат?
✅ Кои вештини им се потребни?
✅ Личен развој

Слични содржини