🎥Епизода 22: Олга Рајчиќ

од Vladimir Zorba

Во новата епизода на „Што го врти светот?“ Јована се запознава со една исклучителна жена која се бори за промени во општеството преку сопственото знаење и искуство стекнато во странство.

Гостинка во епизода 22 е Олга Рајчиќ, ко-основач на Challenger. Дел од темите на кои разговараат се:

✅ Како влијае активниот начин на живот врз продуктивноста
✅ Градење на тимски дух кога работите од дома
✅ Позицијата на жената претприемач и управител во различни индустрии

Слични содржини