🎥Епизода 24: Ирина Ина Атанаскова

од Vladimir Zorba

За сите љубители на тетоважите, во епизода 24 на „Што го врти светот?“ си правиме муабет со Ирина Ина Атанаскова, дипломиран архитект, а во јавноста позната како Inna Nameless, тату артист и урбан илустратор.

Темите на кои разговараме се:

✅ Водење на семеен бизнис
✅ Вештачка интелигенција како извор за инспирација на тетоважи
✅ Рушење на предрасудите за ставање тетоважи
✅ Кога тетовирањето е уметност?

Слични содржини