Во рамките на алтернативната настава на автономната зона на техничките факултети ќе гостуваат проф. Никос Чаусидис (Филозофски факултет – Скопје) и проф. Елизабета Аврамовска (Архитектонски факултет – Скопје), извести Студентскиот пленум од техничките факултети.

10987699_1417382041889783_2296030673459484111_n1-540x224

„Предавањата ќе се состојат од семиотички, коцепциски, архитектонски и ликовни анализи на проектот, проследен со интерактивен дел на истата тема.

Ова предавање е отворено за сите граѓани и очекуваме што е возможно поголем број на присутни“, стои во објавата на Фејсбук настанот.

Слични содржини