Ангеловска: 38 работи што ги реализирав како министер за финансии (ВИДЕО)

од Vladimir Zorba

Издвоив топ 38 работи што ги реализирав како Министер за финансии заедно со тимот во периодот од моето доаѓање до сега, сподели министерката за финансии, Нина Ангеловска.

„Особено голем предизвик беа 35 и 36, а особено горди сме со тимот за 1,2 и 3. Од оние кои имаат влијание на животната средина 13 за чист Вардар“, посочува таа.

Слични содржини