„Анкетите се јасен приказ за тоа што мислат граѓаните за СДСМ“ – тврдат ВМРО – ДПМНЕ

од desk4

Анкетите се јасен приказ за тоа што мислат граѓаните за СДС која губи катастрофално.

Поддршката на народот за ВМРО-ДПМНЕ е огромна одговорност и нема да разочараме народот.

Нема анкета на која СДС води, а тоа е така зошто донесоа неспособност предавства и порази.

Ако не веруваат на оваа анкета тогаш ајде на најголемата анкета за една власт, избори.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ 

Слични содржини