Ацевски: Ревизорскиот извештај за СЈО ќе биде готов во јуни

од Aleksandar Petrovski

Државниот Завод за ревизија започна со ревизија на СЈО во делот на надоместоците што ги примале обвинителите и нивните соработници.

Три месеци ќе трае ревизијата, потоа Катица Јанева може да даде забелешки, а конечниот извештај се очекува до крај на јуни, вели директорот на Државниот Завод за ревизија, Максим Ацевски во интервју за Радио Слободна Европа.

 

Слични содржини