Чадот на „Плоштад Македонија“ предизвикан од неисправна електрична инсталација во казиното „Фламинго“

од Vladimir Zorba

Неисправна електрична инсталација ги изнесе надвор вработените во казиното „Фламинго“, лоцирано на плоштад Македонија, вели за „Локално“ гостин кој во моментот се нашол внатре во казиното.

Откако се појави чад во просториите на казиното Фламинго, персоналот и вработените излегоа надвор од зградата.

За кратко време сепак бил исклучен и напонот со електрична енергија, додека не се лоцира и санира изворот на проблемот.

Слични содржини