Денес протести во Струмица, Куманово, Гостивар, Ресен, Свети Николе и Битола!

од desk3

Демонстрантите на Шарената револуција денеска ќе протестираат во Струмица, Куманово, Гостивар, Ресен, Свети Николе и Битола!

13346442_1009695632441341_8490693991105099211_n-670x391

Слични содржини