Димитров по вакцинацијата: Подобро е да се сликаме отколку тоа да го правиме тајно

од Берта Китинска

Вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров по вакцинацијата посочи дека важно е луѓето да знаат дека и министрите од Владата поминуваат низ истиот процес на вакцинација

-Подобро е ова вакцинирање да биде јавно и да се сликаме отколку тоа да го правиме тајно. Важно е луѓето да знаат дека ние и како  сите граѓани поминуваме низ овој порцес.Мислам дека обратно би било полош ако не се сликаме и ова ако  не е јавен процес секогаш ќе има сомнеж, вели Димитров.

Слични содржини