Димитров за изјавата на Николоски за нон пејперот: Политичката битка не може да биде мајтап

од Берта Китинска

Многу ми е тешко да го коментирам со сериозно лица, во многу наврати  Николоски  се покажал  дека нафрла повремено вакви  лаги, кажа  вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров  во врска со изјавата на потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ Александар Николоски кој пред неколку дена посочи дека авторот на нон пејперот кој се појави во медиумите е на Димитров.

-Да не личам на него, во изјавата дали се нашол погоден за нон пејперот  кажва  дека има суштиниск,терминолошки и граматички знаци дека работа е ујдурма , дали он се нашол или е авторот не знам, политичката битка треба да биде посериозна не може да биде ваков мајтап, кажа, Димитров.

Слични содржини