Др.Беќаровски: Затворете ги Градскиот парк и Водно, станаа легло на алкохолизам на малолетниците

од Берта Китинска

Доктор Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија, предлага да се забрани движење од 22-04 часот во Градскиот парк и Водно.

-ЗАТВОРЕТЕ ГИ ЗА СЕКАКВО ДВИЖЕЊЕ ГРАДСКИОТ ПАРК И ВОДНО ОД 22-04 часот.Станаа легло на алкохолизам и наркоманија на малолетниците. Економската загуба ќе биде 0%, а здравствениот ефект ОГРОМЕН !!!!, пишува на својот Фејсбук, Беќаровски.

Слични содржини