Другарувате со нив, а не знаете што ви мислат: Хороскопски знаци кои никогаш нема да го откријат ВИСТИНСКОТО ЛИЦЕ!

од Nikola Popovski

Реалноста можеби не е секогаш онаква каква што изгледа. Така, од Риби до Бик, овие четири хороскопски знаци вешто глумат добрина и не го покажуваат своето вистинско лице.

Риба

Поради начинот на кој Рибите зборуваат, нивните мисли често делуваат како вистинска мистерија. Друштвени се и допадливи, па изгледаат како многу да ве сакаат. Но, нивната способност за лажирање и „вештачка“ учтивост ја доведува во прашање искреноста на нивното однесување, па секогаш останува прашањето дали глумат. Тие всушност е многу тешко да се задоволат и тие се исклучително пребирливи.

Девица

Секогаш беспрекорна, Девицата се стреми да биде на врвот на социјалната скала. Тие можат вешто да ги убедат сите околу нив да прават што сакаат бидејќи понекогаш знаат да бидат манипулативни. Поради нивната тајност, не е секогаш јасно кои се нивните мотиви. Тие често се однесуваат за да изгледаат љубезно, наместо да ги покажуваат своите вистински чувства, пишува „Пинквил“.

Бик

Овој знак е исклучително свесен за тоа како се однесува кон другите. Бидејќи Бикот е исклучително љубезен, тој повеќе би сакал да го скрие своето мислење отколку да повреди некого со искреност. Затоа е доста тешко да се процени какво мислење имаат за некого. Нивните вистински намери и чувства често остануваат скриени.

Јарец

Може да се потпрете на Јарецот дека тој секогаш ќе го разликува доброто од лошото, меѓутоа, кога се понижувани и повредени, тие често го злоупотребуваат своето знаење за човечката природа за да се одмаздат. Тие се пријатели кои ќе ви кажат убави нешта в лице, но немојте да мислите дека нема да ви забијат нож во грб ако треба да се одмаздите за нешто што сте го направиле што им нанело неправда.

Слични содржини