Дујовски: Скопје и Тетово се сликата за тоа кој ќе ја добие власта на локалните избори

од Берта Китинска

Скопје и Тетово се сликата на тоа кој ќе ја добие власта на локалните избори, смета професор д-р Никола Дујовски .

-Независните кандидати за градоначалници можат да им ги поматат сметките на поголемите партии на локалните избори.Скопје и Тетово се сликата на тоа кој ќе ја добие власта на локалните избори, во Куманово е јасна ситуацијата  дека СДСМ со коалицијата со својот кандидат Оливер Илиевски ќе победи на претстојните избори, вели Дујовски во Студио 10.

Слични содржини