🎥Епизода 5: Сања Митровска

од Vladimir Zorba

Сања Митровска е релативно млада претприемачка чиј бизнис модел е да им помага на стартапи во рана фаза да го развијат бизнис модел и да добијат финансирање. Со својата компанија, го држи Гинисовиот Рекорд во најдолга презентација пред инвеститори.

Со Сања ќе бидат отворени неколку теми меѓу кои: Кои бизниси можат да добијат финансирање? Како проценува кој претприемач би имал успех? Дали е сега вистинско време да се инвестира во бизниси со Вештачка интелегенција или Виртуелна реалност? и многу други интересни теми.

Слични содржини