Германски доктор: Корона-паниката е плод на мафијашка измама (видео)

од Nikola Popovski

Група германски лекари основале здружение чија цел е да му ја кажат на светот вистината за коронавирусот.

Како што изјавил на прес-конференцијата, д-р Хајко Шонинг, еден од основачите, коронавирусот е само еден вид вирус на грип што се појавува во одредено време секоја година.

Според него, воведените мерки немаат никаква врска со вирусот, а главниот производ на овие мерки е паниката и таа била многу поопасна.

„Корона-паниката е исценирана едноставна измама“, вели д-р. Шонинг и додава дека е многу важно да се разбере дека се наоѓаме во средиштето на голем мафијашки трик и криминал.

Како доказ ги понудил сите свои интервјуа, како и написи од други лекари.

Слични содржини