Груби: Веќе не верувам дека постојат „огнените“

од Stefanija Kuzmanovska

„Веќе не верувам дека постојат огнените“, беше одговорот на Артан Груби на новинарското прашање дали ќе разговараат за барањата на „огнените“ на денешната седница на Централното претседателство на ДУИ.

Во однос на денешната седница на Централното претседателство на ДУИ, Груби рече дека ќе се разговара за „Фронтот за Европа“ после заокружувањето на парламентарното мнозинство и обезбедување стабилно парламентарно мнозинство.

Слични содржини