Хороскопски знаци кои не се многу еуфорични за време на празниците

од Stefanija Kuzmanovska

Припадниците на одредени хороскопски знаци го обожаваат божиќниот дух, а некои се имуни на него. Во продолжение прочитајте кои знаци наводно се вистински „Гринчови“.

БИК

Биковите воопшто никогаш не се премногу маѓепсани и импресионирани од каква било фама, па малку им пречи празничното лудило кое секоја година започнува се порано и порано. Тие не се премногу љубители на повремени собири и сакаат разновидност на нивната плејлиста наместо цела палета на божиќни песни. Тие се имуни на божиќниот дух до самиот празник и дури тогаш ќе му се предадат, а ден потоа повторно ќе се претворат во Гринч.

БЛИЗНАЦИ

Подготовката за празнични собири може да биде доста стресна и бара многу работа и труд, а близнаците навистина не можат целото слободно време да го потрошат на тоа. Затоа божиќниот дух често ги заобиколува. Доколку не им наметнете премногу обврски и ги спасите од празничните гужви, тогаш нема да се жалат и ќе се препуштат на атмосферата.

ВАГА

Вагите обожаваат семејни и пријателски празнични собири со пријателите, но понекогаш им е тешко да се фокусираат на сите придружни обврски, па нивниот божиќен дух некаде се губи во обидот да се организираат и да се подготват за овие собири. Речиси никогаш не се целосно задоволни од тоа што го подготвиле и на крајот самите си ја одземаат можноста да уживаат.

Слични содржини