Хороскопски знаци кои се родени за да го направат животот на другите мизерен!

од Vladimir Zorba

Тие се најголемите негативци на зодијакот! Тие се секогаш нервозни, мрзоволни или лошо расположени! Бесни за ситници …

Овие хороскопски знаци се родени за да го направат животот на другите мизерен!

Шкорпија

Тие ја кријат својата ранлива страна под маската на мрзоволност и грубост. Тие не сакаат другите да ги видат нивните слабости. Ако некој ги изневери и повреди, или некој тековен настан им ги разбуди старите болни емоции, тие ќе бидат груби и лошо расположени. Од нивните глави ќе тече негативна енергија, што ќе влијае на сите околу нив.

Јарец

Кога е во чувствителна фаза, дури и најмалиот детал го нервира и му пречи – од промена на бучава и температура до силно или слабо осветлување. Тогаш незадоволството се гледа толку јасно на неговото лице што сите се преплашени од него. Јарецот најдобро ќе ја надмине оваа состојба свртувајќи се кон себе. Потребна му е осаменост и одвојување од надворешниот свет со цел да ги процесира и разбие болните емоции.

Рак

Најмногу го вознемируваат навредите, занемарувањето, одбивањето и семејните проблеми. Ако забележи дека некој близок е загрозен, тој нема да стои со скрстени раце, туку ќе интервенира, но дури и во жештината на борбата, тој нема да може да ја сокрие горчината и гневот. Тој паѓа во слична ситуација ако некој му одбие љубов или му покаже дека не е добредојден во едно општество.

Девица

Таа станува мрзоволна ако и се наруши работната атмосфера, ако се најде во неизвесна ситуација или ако има неред и недостаток на хигиена околу неа. Бидејќи тие се многу вешти во изнаоѓање решенија, пожелно е да се соочат со изворот на нивната мрзоволност и да се справат со тоа.

Риби

Тие се чувствуваат несреќно и потонато ако забележат каква било неправда кон себе или кон некој од поблиска или поширока околина. Бидејќи неправдата е сеприсутна, Рибите се многу често негодливи и мизерни. Пожелно е Рибите во таква состојба да најдат креативен вентил за изразување и претворање на негативната енергија во уметничко дело.

Слични содржини