Исчезна ловџија…

од desk3

ловџиска

На 22.11.2015 година во ПС Кичево З.К. пријавил дека истиот ден неговиот братучед Г.С.(44) се упатил над с.Раштани на спортски лов и не се вратил. Се превземаат мерки за пронаоѓање на лицето

 

Револвераши ограбиле обложувалница и мигранти од Мароко

Слични содржини