Итна координација денеска кај Џафери

од desk3

Претставници на сите парламентарните политичките партии денеска беа на координација на претседателот на Собранието Талат Џафери, објави телевизија 21.

По средбата никој од нив не даде изјава за тоа што се разговарало. Дел од нив дури и буквално бегаа пред новинарот.

Прeтходно беше најавено дека Џафери свика координација за понеделник.

 

Слични содржини