Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева денеска го осуди неовластеното пуштање во јавност на приватни разговори помеѓу одредени досегашни и поранешни функционери.

јанева а

СЈО ја отвора „ ТВРДИНА „ петтмина обвинети- Бараниот Груевски сам се пријавил не во СЈО туку во СУД!

Таа ги повика засегнатите поединци да дојдат во СЈО за да се поведат соодветни кривични постапки.

– Сите кои поседуваат незаконски разговори истите да ги достават до СЈО во најкус можен рок – повика Јанева.

СЈО со нови обвинувања за незаконско уништување на опрема за прислушување на МВР

Слични содржини