ЈСП Скопје: Од утре промена на возниот ред

од Nikola Popovski

ЈСП Скопје соопшти дека од утре, среда (5.05.2021 год) јавниот превоз ќе сообраќа до 23 часот.

Посочениот режим е согласно последната одлука на Влада за забрана за движење на населението од 23 до 5 часот.

Останатиот возен ред, до наведените последни термини, е достапен на веб страницата на ЈСП Скопје.

Билетарниците и центрите за персонализација ќе работат вообичаено.

ГРАДСКИ ЛИНИИ – последни термини пред 23 часот

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ – последни термини пред 23 часот

Слични содржини