Која е новата девојка на Бранислав Лечиќ?

од Stefanija Kuzmanovska

Актерот Бранислав Лечиќ неодамна беше фотографиран со нова девојка, а како што пишува „Блиц“, нивната врска трае две години.

„Јелена е уметник и професор, Бранислав и таа се вљубени околу две години. Тие се поддржуваат едни со други, таа му беше голема поддршка во овие најтешки денови во неговиот живот. Некаде на почетокот на романсата, тие отидоа во Дурмитор, на сафари и така е направена нивната прва заедничка фотографија. Инаку, Јелена има 36 години и работи како асистент на факултетот по предметите цртање и цртање илустрации“, открива извор за „Блиц“ и додава дека никогаш немале намера да го привлечат вниманието на јавноста.

„Ретко се појавуваше во јавност со него и беа фотографирани заедно само затоа што пишуваше дека таа е негова адвокатка, ќерка… Никој не се сомневаше дека таа е новата девојка која толку долго успешно ја криеше“, заклучи изворот.

Инаку, Лечиќ беше фотографиран за првпат во јавноста по обвинувањата за силување и обид за силување од страна на актерките Данијела Штајнфелд и Мерима Исаковиќ. Фотографиите со новата девојка се направени во центарот на Белград.

Слични содржини