Комитите и Тврдокорните повторно се закануваат и прогласуваат воена состојба

од Vladimir Zorba
659 прегледи

Комитите и Тврдокорните повторно повикуваат на насилство, прогласуваат „воена состојба“ и се закануваат дека „ќе ги најдат“ тие кои, според нив, ги распородавале државните интереси.

Слични содржини