Косово: Нема починати од корона во последните 24 часа

од Nikola Popovski

Министерството за здравство на Косово денеска соопшти дека, според податоците на Националниот институт за јавно здравје, во последните 24 часа биле тестирани 2.283 лица на коронавирус, а 13 биле позитивни.

Во последните 24 часа не е регистриран ниту еден смртен случај, јави РТК2. Вкупниот број на активни случаи на Косово е 456.

Слични содржини