Меган Маркл во неволја: „Принцот Хари сака да си го врати стариот живот“

од Vladimir Zorba

Иако изгледаше прилично решен да го напушти семејството и Велика Британија засекогаш, по неколку години поминати во Америка, принцот Хари сепак сака да се врати во палатата. Неговата желба да се врати не ја поддржува Меган Маркл, која е решена семејството да изгради живот подалеку од кралското семејство.

Коментаторот Марк Бордман рече дека на 39-годишниот војвода од Сасекс му недостасуваат пријателите и дека би сакал дом во Лондон, но OK! откри дека неговата желба да си го врати стариот живот е извор на фрустрации на Меган Маркл.

„Изгледа дека се дистанцирал од пријателите од колеџот и нема постојано место за живеење во Британија. За време на посетата на Лондон тој најмногу престојува во хотели и избегнува јавни настапи. Без сомнение, принцот Хари копнее по своите стари пријателства“, рече тој, истакнувајќи дека Хари ги заменил своите стари пријатели со холивудски имиња кои го градат неговиот статус.

Но, тој додаде дека честите патувања во Лондон од Калифорнија за да се види со пријателите ќе значат дека Хари поминува време подалеку од неговата сопруга и нивните деца, што би било огромен удар за Меган, но и уште една причина зошто тој би можел да биде критикуван и повикан од медиумите.

„Меган е фрустрирана што Хари сака да си го врати стариот живот“, рече Марк и додаде: „Меган го сака Хари, но сака да ја истакне подобрата страна во него. И таа е сосема јасна за улогите што треба да ги преземат заедно и се обидуваат подобро да соработуваат на проекти. Луѓето се желни да бидат сведоци на трансформиран Хари, наместо враќање на неговиот поранешен стил на забава, што може да доведе до несакано медиумско внимание“.

Слични содржини